WE LOVED IT!

AND WERE LOVED IN RETURN…


L + G

Liefste team LUX! 

Echt fantastisch, zalig, de max, geweldig, leuk en bijzonder hoe jullie te werk gaan! 

Eerst het mailverkeer met Carolina, echt leuk en spontaan. Zo kreeg ik soms om 23u30 nog een antwoord, echt chapeau! - Carolina, merci! 
Dan ons bezoek bij Maarten. Na de leuke babbel kwamen we buiten met het gevoel van : ‘Ja! Dat is’t!’ - Maarten, merci daarvoor! 

Toch ging de stress van ‘ oh nee, wij moeten een hele dag poseren en in de lens kijken’ niet volledig weg. Nog een aantal onduidelijke mails van ons verder omdat we echt geen flauw idee hadden- sorry hiervoor- was het 11 mei, dé dag!

En hierbij, wauw, Nicolas & Mariska, een GROTE DANKJEWEL! 
Jullie hebben een groot talent, talent voor fotografie, maar ook het talent om mensen op hun gemak te stellen. 
We kregen ontzettend veel goede commentaren over jullie en ik heb heel de avond door reclame gemaakt voor LUX!

LUX, 
We zijn jullie heel dankbaar, kijken vol bewondering naar jullie werk & talent, fotografie - echte kunst! 


S + L

Dag Carolina,

Ik wilde even laten weten hoe tevreden mijn -vanaf eergisteren- man en ik zijn over jullie collega’s die erbij waren eergisteren!

We vonden het heel erg vriendelijke, aangename en spontane mensen die ook onze stress hebben weggenomen, want in het begin is het altijd een beetje ongemakkelijk om zo vaak gefotografeerd te worden, maar dat ging al heel snel beter.

Ook wisten ze heel snel wat voor soort foto’s ze wilden nemen, ondanks dat ze de locatie nog nooit gezien hadden. Wat het voor ons ook heel aangenaam maakte. De shoot vloog voorbij!

Na het eten was er dan nog een slideshow voorzien van enkele foto’s die ze al bewerkt hadden. Waaaauuuw! Zoveel complimenten dat we hierover kregen en dan zijn er bij verschillende mensen toch ook wat traantjes gevloeid, inclusief bij ons.

Ik zag ook dat er nog wat mensen, waaronder mijn mama, hen zijn gaan bedanken, want ook zij vonden het heel aangenaam om met hen samen te werken!

Veel mensen hebben jullie gegevens ook gevraagd, dus ze hebben zeker en vast heel erg goede reclame gemaakt voor jullie concept!

Kortom, ze waren echt een topduo en heel erg goed op elkaar ingespeeld!

Het was veel beter dan we ooit hadden durven denken!

Heel erg bedankt!


Liefste LUX team!
Bedankt voor het prachtige werk dat jullie geleverd hebben gisteren! Jullie professionaliteit, hoe jullie iemand op hun gemak stellen voor de camera, jullie enthousiasme,... Jullie waren TOP 🤩
Het was een geweldige dag, mede dankzij jullie!

E + G


I + S

Hey Jana, we zijn bekomen, in de auto op weg naar frankrijk en ik wil toch even een momentje nemen om je te bedanken!

Zo’n doener da je bent ik vind dat de max, ik hou daar echt van, je weet wat je wil, kan het brengen, je energie is aanstekelijk, en dat alles dan nog eens samen met zalige foto’s ik kon het me niet beter inbeelden

danku dankuwel!!


Beste Lux,

Wat een top crew, wat een top mensen hebben jullie! Echt super super super bedankt voor alles! Het was niet normaal, super goede klik, super leuke momenten!

We kunnen echt niet wachten om het resultaat te zien! Bedankt!

A + A


Op de voorlopig heetste dag van het jaar stapten Inge & Gert in het huwelijk. Fotograaf van dienst was RaÏs. Dit jonge talent wist perfect waarmee ze bezig was. Ze begeleide ons van A tot Z in alle facetten om deze dag fotografisch te kunnen vastleggen.

Ze zag waar en wanneer we welke shoot moesten nemen. De kleinste kindjes waren onder de indruk van haar vriendelijkheid en het was dan ook een kwestie van minuten vooraleer ze naar “de juf” luisterenden.

De locatie van de trouw leende zich er toe om adembenemende foto’s te nemen.

Dankzij haar eigen inbreng, improvisatie van het moment zelf en haar jarenlange ervaring kunnen wij nog jaren genieten van deze foto’s.

Bedankt aan Lux om deel uit te maken van deze bijzondere dag

Bedankt aan Raïs voor haar artistieke inbreng!

I + G


Hoi Team Lux,

Gisteren was het onze trouw, ietwat onwennig ontvingen we 's morgens Chayenne en Nicolas. Die onwennigheid duurde 2 sec, daarna hebben we ons geen moment meer zo gevoeld.

Wat volgde was een dag vol liefde, warmte, zon en zoveel meer. We zijn zo blij met de keuze voor Lux Fotografie en konden ons met Nicolas en Chayenne geen betere fotografen wensen. Zo tof hoe ze ons telkens op ons gemak stelden, met heel veel gevoel en spontaniteit. Net zoals we het gewenst hadden! Ook onze gasten waren zeer lovend, er werd op alles ingespeeld en telkens met evenveel enthousiasme. Echt top!

We kijken enorm uit naar de foto's maar zijn er van overtuigd dat dat pareltjes zullen zijn!

Een grote dankjewel voor alles!

L + N


A + T

Dag Jana!

Thijs en ik wilden je nog eens speciaal bedanken om onze meest onvergetelijke dag vast te leggen op beeld. De eerste foto's waren alvast enorm veelbelovend.

Er zijn vele traantjes gevloeid... van puur geluk uiteraard.

Je was een topmadam om in de buurt te hebben. Geen enkel moment voelde geforceerd.

Tot binnenkort, de Emo-kipjes en Mr. Finntastic. Xxx


Dag Carolina

Wat een geweldige dag hebben we gehad.

Raïs is FANTASTISCH.

Wauw. Wat waren we onder de indruk van Raïs! Het begon al heel vroeg toen ze foto's kwam maken van de voorbereidingen. Ze wist perfect wat ze moest doen en kon alles in goede banen leiden en iedereen geruststellen. De klik was er meteen. Met haar spontaniteit en vrolijkheid (echt een eeuwige glimlach) wist ze iedereen, jong en oud, mee te trekken op de foto... En hoe! De ideeën raakten nooit uitgeput.

Het zat niet in het pakket, maar 's avonds stelde ze een scherm op en bracht ze een eigen beamer mee. Raïs had al enkele foto's bewerkt en we konden al even genieten van enkele prachtige foto's. Iedereen was omver geblazen en we werden er ook wel wat emotioneel van. Het overtrof al onze verwachtingen. Mochten we dit allemaal over doen, dan zouden we opnieuw vragen naar Raïs! We kunnen niet wachten naar de resultaten van deze geweldige dag.

S + D


c + j

Van begin tot eind hebben Vandewalle Karen en haar assistent Wout zich vol enthousiasme ingezet! We zijn echt onder de indruk, niet enkel van hun werk maar ook hun warme persoonlijkheid en creativiteit! We hopen hen snel nog eens terug te zien! Echt 2o’n toppertjes in jullie team!


Beste Jana en Hannah,

Heel hartelijk bedankt voor de prachtige foto’s van het huwelijk van Noëmi en Laurent. Echt verbluffend!

We hebben hier nog alleen maar ‘oh!’s gehoord bij elke foto die passeert. Dit is kunst! (En het mindere weer heeft er echt geen afbreuk aan gedaan!) Net zoals vorig jaar kunnen we weer genieten van “high quality” foto’s en veel mooie herinneringen opslaan.

Oprechte dank en veel succes verder.

N + L


E + A

Hey Lux!

Via deze weg al even een bedankje voor de supere ervaring met jullie op onze speciale Dag! Twas echt gewoon leuk om met jullie de dag door te brengen! We hebben Ons echt geamuseerd!!!!! Hopelijk kunnen we ooit een ander feestje van Ons samen met jullie in Beeld brengen! Echt waar MERCI! Twas TOP!


Dag Carolina,

Eventjes om je te laten weten dat we een fantastische dag hadden! Jouw fotografe Caroline was top! De klik was er, ze stelde ons op ons gemak, ze luisterde naar ons, gaf ons tips...

Ze was fantastisch!

Alvast bedankt voor de fantastische service van jullie team!

I + T


Eerst en vooral willen wij jullie hartelijk!!!! bedanken om ons bij te staan in deze prachtige dag.

Wij mogen spreken in naam van iedereen aanwezig dat de fotografe (Raïs) onevenaarbaar kon zijn.

Subliem, om niet te zeggen perfect!

Bij het tonen van de collage was de volledige zaal ontroerd, dit als bewijs van het perfect geleverde werk!Wij hebben geen woorden om Raïs te bedanken...

We zouden niet weten hoe...

Alvast bedankt en tot de volgende, zeker weten!!!

Alvast dank!

C + J


k + P

Dag Karen, wat een fan-tas-tische dag en wat heb jij dat ongelofelijk gedaan. We hadden ons geen betere fotografe kunnen inbeelden. Super dat je nog zo lang gebleven bent! 1000 maal dank, we kijken enorm uit naar de foto's!.


Carolina, Maarten en hun team zijn het neusje van de zalm in hun vak! Het begon al bij de eerste kennismaking...

De vibe zat meteen goed, erg aangename joviale mensen die op een erg ongedwongen manier je vastleggen op foto... Geen ongemakkelijk gevoel, geen te 'gemaakte' kiekjes.. (behalve dan misschien enkele verplichte familiefoto's) maar spontane, natuurlijke foto's...

Met de glimlach doorbladeren wij soms ons prachtige trouwalbum die ze voor ons in elkaar staken!

I + A


T + S

We zijn heel enthousiast over Matthias!

Hij heeft dat super gedaan! Heel rustig en professioneel, hij heeft ons niet ‘lastiggevallen’ door ons weg te halen uit het gezelschap en hij kan goed met kinderen overweg! Het was echt een goeie match! We raden jullie sowieso aan in onze vriendenkring!


Lieve Karen

Ik weet niet hoe ik je moet bedanken voor deze mooie filmpjes, het zijn pareltjes.

De tranen kwamen in mijn ogen zo prachtig zijn ze en zoveel gevoel die erin ligt, een mooi aandenken aan een prachtige dag dat ik altijd zal koesteren.

Ik heb er van genoten dankzij jou, je bent een schat.

Een dikke knuffel en veel liefs, ik hoop je ooit nog eens tegen te komen.

Vele lieve groetjes

K + S


E + D

Wow!!! So wonderful!! Can't believe it’s us haha! We are absolutely over the moon with how beautiful these look! We loved working with you! Such a special time of our lives stoked we can have these pics to remember it all…


E + B

Wij willen jullie nog eens oprecht enorm enorm enorm hard bedanken, zowel voor de prachtige dag en de sowieso ook prachtige foto’s als voor jullie hele mooie geste die wij écht appreciëren. Ik keek er eigenlijk niet echt naar uit om de hele dag in de “spotlight” te staan maar ik heb daar dankzij jullie eigenlijk superhard van kunnen genieten. Wij hebben ons allebei geamuseerd met Maarten en jullie team en zijn jullie dan ook heel dankbaar.


het was een super zalige dag en dat was mede door de 2 toffe fotografen die we erbij kregen! Karen en Mike waren echt super! het was net of er 2 vrienden mee waren op onze dag.

echt, we konden ons geen betere fotografen wensen omdat alles zo spontaan en vlot verliep!

J + T


K + M

Beste Maarten en Louis, super bedankt voor zaterdag! Jullie hebben het ons echt makkelijk gemaakt, goeie instructies, aangename samenwerking, superleuke dag,... En praaaachtige foto's getoond op het avondfeest! Terecht dat heel Mechelen jullie nu boekt voor toekomstige trouwers! Bedankt!


S + S

Dag Carolina! Het was een TOP feest! Iedereen was super lovend over de hele dag! Ook het feit dat je nog ‘s avonds foto’s getoond hebt aan de gasten was een absolute meerwaarde! Nogmaals bedankt voor alles! Het zijn prachtige foto’s


J + L

Lieve lieve Caroline, wat ben jij een toppertje!!! Het was zo fijn om onze mooiste dag samen met jou als fotograaf te beleven. Jij hebt dat super goed gedaan. We voelde ons meteen op ons gemak bij jou, wat we echt wel belangrijk vonden. Bedankt voor alles! We kijken al super hard uit om de foto's, te ontvangen.. Dikke knuffel en kus


Hey Carolina,

eerst en vooral heel erg bedankt voor de snelle service!
Ik ken geen enkele fotograaf die na amper 2 weken de foto's al kan bezorgen.
We hebben gisteravond (deel 1 van) de foto's bekeken... WAUWWW!! De bijna-kus, met elkaar op sleeptouw gaan, prachtig gewoon!!
We zijn zo ontzettend blij dat Karen en Wout erbij waren 1 juni en dat is duidelijk te merken op de foto's!
Stiekem maken we ook veel reclame voor jullie want in onze vriendenkring zijn er nog die in het huwelijksbootje zullen stappen en er waren veel van onze gasten die ook gezien hebben welke toptalentjes bezig waren op de trouw zelf! Dus nogmaals dikke dikke merci voor alles!

Wij hopen elkaar snel terug te zien bij een volgende gelegenheid!

J + C