WE LOVED IT!

AND WERE LOVED IN RETURN…


L + G

Liefste team LUX! 

Echt fantastisch, zalig, de max, geweldig, leuk en bijzonder hoe jullie te werk gaan! 

Eerst het mailverkeer met Carolina, echt leuk en spontaan. Zo kreeg ik soms om 23u30 nog een antwoord, echt chapeau! - Carolina, merci! 
Dan ons bezoek bij Maarten. Na de leuke babbel kwamen we buiten met het gevoel van : ‘Ja! Dat is’t!’ - Maarten, merci daarvoor! 

Toch ging de stress van ‘ oh nee, wij moeten een hele dag poseren en in de lens kijken’ niet volledig weg. Nog een aantal onduidelijke mails van ons verder omdat we echt geen flauw idee hadden- sorry hiervoor- was het 11 mei, dé dag!

En hierbij, wauw, Nicolas & Mariska, een GROTE DANKJEWEL! 
Jullie hebben een groot talent, talent voor fotografie, maar ook het talent om mensen op hun gemak te stellen. 
We kregen ontzettend veel goede commentaren over jullie en ik heb heel de avond door reclame gemaakt voor LUX!

LUX, 
We zijn jullie heel dankbaar, kijken vol bewondering naar jullie werk & talent, fotografie - echte kunst! 


E+A

Hey Lux!

Via deze weg al even een bedankje voor de supere ervaring met jullie op onze speciale Dag! Twas echt gewoon leuk om met jullie de dag door te brengen! We hebben Ons echt geamuseerd!!!!! Hopelijk kunnen we ooit een ander feestje van Ons samen met jullie in Beeld brengen! Echt waar MERCI! Twas TOP!


k+P

Dag Karen, wat een fan-tas-tische dag en wat heb jij dat ongelofelijk gedaan. We hadden ons geen betere fotografe kunnen inbeelden. Super dat je nog zo lang gebleven bent! 1000 maal dank, we kijken enorm uit naar de foto's!.


T + S

We zijn heel enthousiast over Matthias! Hij heeft dat super gedaan! Heel rustig en professioneel, hij heeft ons niet ‘lastiggevallen’ door ons weg te halen uit het gezelschap en hij kan goed met kinderen overweg! Het was echt een goeie match! We raden jullie sowieso aan in onze vriendenkring!


Lieve Karen Ik weet niet hoe ik je moet bedanken voor deze mooie filmpjes, het zijn pareltjes. De tranen kwamen in mijn ogen zo prachtig zijn ze en zoveel gevoel die erin ligt, een mooi aandenken aan een prachtige dag dat ik altijd zal koesteren. Ik heb er van genoten dankzij jou, je bent een schat. Een dikke knuffel en veel liefs, ik hoop je ooit nog eens tegen te komen. Vele lieve groetjes

K + S


E + D

Wow!!! So wonderful!! Can't believe it’s us haha! We are absolutely over the moon with how beautiful these look! We loved working with you! Such a special time of our lives stoked we can have these pics to remember it all…


E + B

Wij willen jullie nog eens oprecht enorm enorm enorm hard bedanken, zowel voor de prachtige dag en de sowieso ook prachtige foto’s als voor jullie hele mooie geste die wij écht appreciëren. Ik keek er eigenlijk niet echt naar uit om de hele dag in de “spotlight” te staan maar ik heb daar dankzij jullie eigenlijk superhard van kunnen genieten. Wij hebben ons allebei geamuseerd met Maarten en jullie team en zijn jullie dan ook heel dankbaar.